ROC APELDOORN | PU GIETVLOEREN

Voor het ROC Aventus brachten wij reeds ca. 4000 m2 PU Gietvloeren aan. Op de begane grond en de fietskelder van het schoolgebouw hebben wij een PU-Base en een HB Coating systeem aangebracht. Binnen dit pand worden de vloeren blootgesteld aan de hoogste vormen van slijtage. Het bestuur van het ROC koos daarom voor de meest slijtvaste systemen. 

High-Street
Op de begane grond van het schoolgebouw komen van 2 grote entree's al het publiek binnen. De 'High-street' zoals de school het zelf noemt is een lange straat welke een doorgang biedt van entree naar entree. Op de High-street zijn diverse lokalen aangesloten zoals onder andere auto-techniek en de kappersopleiding. Hierdoor wordt de vloer belast met verschillende soorten schoeisel en apparatuur. Op de highstreet is gekozen voor een uniek ontwerp met een rode en antraciete kleur. De vloer is eerst voorzien van een PU-Base onderlaag en vervolgens volledig rood gecoat. Daarover zijn de antraciete vakken gecoat. De vloer is vervolgens voorzien van een transparante 2-componenten topcoat. De topcoat zorgt voor een hoge slijtvastheid en is zeer onderhoudsvriendelijk. 

 

Fietskelder
De Fietskelder is voorzien van een zeer sterke en slijtvaste HB-Coating. Deze coating is ingestrooid met een glasparel voor extra grip. Hierdoor voldoet de vloer aan een een R12 waarde. De 'parkeer' vakken zijn voorzien van een contrast kleur.