NPO HILVERSUM

Recent brachten wij de gietvloeren aan bij de NPO te Hilversum. Op uitnodiging van de huis-architect mochten wij 3 verdieping voorzien van ca. 1500 m2 PU-Base. De PU-Base is aangracht in een betonlook-versie. Hierdoor ontstaat er een speelse look die volledig aansluit bij de materialisatie binnen het project. De PU Gietvloer fungeert als een volledig strak canvas die alle ruimtes met elkaar verbind. 

Slimme werkplekken
De werkplekken en de informele vergaderruimtes worden onderscheiden van elkaar door gebruik van diverse materialen. Bijvoorbeeld hout en tapijt. De PU-Base sluit fijnloos aan op de houten trappen en de tapijtstroken. Door het naadloze karakter geeft dit alsnog een rustig effect. 

Alles-in-Verbinding
Omdat vrijwel alle kantoor en vergader ruimtes met elkaar in verbinding staan is er een 'Fast-lane' aangebracht. Midden door het pand is een donkerkleurig coating-pad aangebracht. Middels deze fast-lane bereik je alle ruimtes zonder hiermee andere te storen. De coating is aangebracht alvorens het aflakken, hierdoor krijg je een enorm strakke overgang.

Duurzaamheid ten top 
Verdeeld over de 1500 m2 wordt gewerkt aan nieuwe concepten en radiouitzendingen. De drukste vierkante meters van het pand hebben te maken van diverse belastingen. Denk aan schoeisel of bureaustoelen. Om te zorgen dat de NPO kan doen waar ze het best in zijn is er een matte 2-componenten laklaag aangebracht. Deze laklaag is eenvoudig te onderhouden en enorm slijtvast. Hierdoor heeft men weinig omkijken naar het onderhoud van de vloer.

 

Specificaties

Type vloer:
Gietvloer
Toepassing:
Winkel, Kantoor, Woning
Eigenschappen :
UV-Stabiel, Scheuroverbrugging, Anti-slip, Onderhoudsvriendelijk